Boodschappenservice

Boodschappenservice
De SWO heeft voor u twee diensten om uw boodschappen in huis te halen.

Boodschappenbus
Deze SWO bus rijdt op vrijdag naar Winkelcentrum Akkerhof. Hier vindt u een ruim aanbod aan winkels en bij slecht weer loopt u lekker overdekt. U wordt rond 10.30 uur thuis opgehaald en weer thuis gebracht rond 13.30 uur. Indien u begeleiding nodig heeft bij het winkelen dan kunt u die zelf meenemen of aanvragen via de SWO. De kosten van de begeleiding zijn voor uzelf.

Wanneer u gebruik wilt maken van de boodschappenbus dan kunt u zich aanmelden bij de SWO. Voor deze dienst werken wij met een strippenkaart. Deze kaart heeft 6 strippen en kost € 9,00. 1 strip is een enkele reis. Losse kaartjes zijn ook verkrijgbaar die kosten € 1,50 p.p. voor een enkele reis.

Boodschappen pendel
Deze SWO bus pendelt op vrijdag vanaf het Goudenregenplein (de Marckenhof) naar de Jumbo in Groenewoud. De bus vertrekt om 13.30 uur, een retourtje kost € 1,50 p.p. Ook kunt u een strippenkaart kopen van 6 strippen, een strippenkaart kost € 9,00. 1 strip is een retourtje.

Daarnaast pendelt er op donderdagmiddag tussen 13.00 uur en 15.00 uur een bus tussen de IJsselstraat (parkeerplaats achter oude Aldi) en winkelcentrum Maaswijk, deze dienst is gratis en wordt gesponsord door winkeliersvereniging Maaswijk.

Adviesgesprek aanvragen

Aanmelden Boodschappenservice