Klussenservice

Klussenservice Heeft u hulp nodig om thuis kleine klussen te klaren, dan kunt u een beroep doen op de KlussenService, dat is de klussendienst van de SWO. Voor bijvoorbeeld: het bijvullen van de ketel van de centrale verwarming, het vervangen van een kraanleertje, het vastzetten van een schakelaar of stopcontact, of het vervangen van een moeilijk bereikbare lamp, komt de Klussendienst aan huis. Bent u niet zeker of uw klus door onze klussenservice kan worden uitgevoerd, belt u dan gerust even met de SWO (0181 – 695 255).

SWO Servicepas
U kunt een beroep op de Klussendienst doen als u 55+ bent. Als u in het bezit bent van de SWO Servicepas dan kunt u voordelig gebruik maken van de Klussendienst en daarnaast met korting deelnemen aan activiteiten en uitstapjes. De Servicepas is verkrijgbaar bij de SWO.

Kosten SWO Servicepas
De Servicepas kost € 15,– per kalenderjaar. Te voldoen middels een jaarlijkse incasso. Als u een Servicepas heeft, betaald u voor een klus aan huis € 5,50 per keer plus de eventuele materiaalkosten. Zonder pas betaald u € 12,50 per keer plus eventuele materiaalkosten.
Bent u gebruiker van de maaltijdservice of persoonsalarmering dan heeft u bij uw abonnement kosteloos een SWO Servicepas en gelden bovenstaande kosten niet.

Adviesgesprek aanvragen

Klussenservice bestellen