Maaltijdservice

mediterrane-stamppotWanneer het koken moeilijker gaat of als u geen zin heeft om voor uzelf alleen te koken dan biedt de Maaltijdservice uitkomst. De SWO levert koelvers en vriesvers maaltijden. Deze maaltijden zijn zeer goed van kwaliteit, bereid door chef koks en speciaal afgestemd op de wensen en voedingsbehoeften van senioren. Onze klanten waarderen deze maaltijden enorm. Door het speciale procedé kunnen de koelvers maaltijden 10 dagen lang vers blijven in uw koelkast. Zonder toevoeging middelen om bederf tegen te gaan. Een gezonde maaltijd zoals u die zelf altijd gewend was om te koken.

U heeft de keuze uit meer dan 75 koelvers en 130 vriesvers gerechten. Ieder seizoen worden er speciale seizoensgerechten bereid. De maaltijden kunnen ook zoutarm, gemalen en glutenvrij worden besteld. Daarnaast kunt u ook Halal maaltijden bestellen.

De kosten voor een maaltijd bedragen € 4,95. Bestelt u maaltijden dan vragen we u wel minimaal 3 maaltijden te bestellen. Naast de maaltijden kunnen ook soep en of een toetje geleverd worden.

U kunt de maaltijdservice simpel proberen door een proefpakket te bestellen. U ontvangt dan eenmalig 5 maaltijden voor de prijs van 3.

Adviesgesprek aanvragen

(Proefpakket) bestellen